Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudom letölteni az...

Hejj kérdése:

Honnan tudom letölteni az assassin's creed 1-et? Linket ha tudtok

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 14:37
 1/8 Álló László ***** válasza:

Én nem igazán szeretem ezeket , amugy lehet h ez a kettes creed

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 16. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 16. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

itt nem lehet leszedni az elsö meg a brotherhood-ot linkelte!

én megvettem 1990 ft-ért a cd galaxisban!

de ha kell akkor irj privit én meg átküldöm a torrentet azért mert a haverom leszedte én meg szólok neki hogy küldje át neked email-be!

2011. júl. 16. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne Steamen letölteni.
2011. júl. 17. 06:55
 5/8 A kérdező kommentje:
mert akkor hogy kell onnan letölteni? csak annyi van a sarokba, h kosárba 20 eurót meg nem fizetek érte ha inygen is letudom szedni
2011. júl. 17. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor szedd le ingyen! Ha ez ilyen egyszerű, akkor minek is ez a kérdés? Vedd csak meg, ne lopj!
2011. júl. 17. 21:17
 7/8 A kérdező kommentje:
:D:D úgyértettem, h te mondtad, h le lehet szedni arról az oldalról is...gondoltam ingyenesen és mertem remélni, h azt válaszolod majd hol lehet letölteni ingyen de nem baj :D
2011. júl. 17. 22:20
 8/8 anonim válasza:

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de én több napot töltöttem az "Assassin's Creed 1" keresésével, de még nCore-on is csak úgy van fent, mint akárhol máshol. Sajnos a Memory Block 3-ban ahol Jerusalem-be kell lovagolni a pája betöltésénél vagy lekapcsol, vagy a légüres kék térben kell mozognod életed végéig. (azt mondja minden oldal, hogy az első részből a kalóz lemezek nagyon hajlamosak erre, mert a (DATAPC_Jerusalem.forge)fájl nem jó, de az egész neten nem találtam jót.

SORRY

2013. júl. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!