Assassin's Creed Brotherhood - Flying Machine 2. 0 Segítség?
A fent leírt küldetésnél akadtam el, mikor beszállunk a szerkezetbe, és le kell "bombázni" 5-6 torony szerűséget.
Folyton lezuhanok, van hogy már az 1.nél. Számomra teljesen irányíthatatlan, ha nem csinálok semmit a jobbra-balra forduláson kívül lezuhanok, ha megpróbálom irányítani általában még hamarabb (+ még íjászok is lőnek rám)...Nagyon sokszor próbáltam már, de semmi esélyem, nem hogy 5-6-ot de 1-2-t sem tudok felrobbantani. Néztem végigjátszást is,a srác alá folyamatosan kap a szél,nálam ellenben ez csak egy vagy kétszer van, és zuhanok is le nyíl egyenesen. Tudnátok valamilyen tippet adni hozzá? Esetleg vissza lehet mondani a küldetést? Előre is köszi a válaszokat.
Én is pont tegnap este bajlódtam ezzel a küldetéssel, de rájöttem hogy ha zuhansz, akkor magad elé (a földre) kell lőni és akkor az felrepít és ha egy tornyot lebombázol és elsiklasz kelette akkor az is feldob, de az a legbiztosabb ha zuhanos közben kb oda célozva ahova zuhanni fogsz, oda lősz
Ha nem sikerül akkor írj rám és elmondom pontosabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!