Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudták feltörni a Cabal...

Hogy tudták feltörni a Cabal accountomat?

Figyelt kérdés

A felhasználónevem nem ugyan az mint a karakteremé.

A jelszavam soha nem árultam el. Nem voltam guild tag soha.

A jelszavam kb ilyen volt: GHgt7tr98llK (Csak úgy tudtam megjegyezni hogy felírtam a tablóképem mögé).

Senki nem tudta hogy játszok.

És nem is akárhogy törte fel. Beléphetek csak mindent letörölt 150lvl-FB 100lvl-B minden tárgyat és pénzt.

2011. júl. 14. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Anno az én Cabaolmat is feltörték csak az enyémbe megváltoztatták a jelszót.

Úgy csinálták, hogy felmentem a cabalonline.com-ra és ott előjött egy felugró ablak hogy töltsem le ezt a programot a játékhoz és én voltam olyan hülye és letöltöttem. A program egy keylogger volt, mindig amikor beléptem a Cabalba akkor jelent meg egy kis billentyűzet ikon a tálcán az óra mellett. A keylogger egy olyan program ami megjegyzi a leütött billenyűket. Szóval így szerezték meg az accoutnomat. Nemlehet hogy te is letöltötted?

2011. júl. 14. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem hogy lett volna ilyen letöltés. Hát amióta új a cabal a bejelentkezésnél szokott lenni egy kis billentyűzet ahol egér kantittással lehet begépelni az adatokat. De ha van a gépemen egy keylogger vagy mi akkor most mindenemhez tudják az adataim? pl:. Begépelem hogy www.citromail.hu vagy mikor valakivel beszélek?
2011. júl. 14. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a képernyön megjelenö billentyüzettel írod be akkor azt nem jegyzi meg a keylogger, de régebben ilyen nem volt. Nekem csak akkor lépett be a keyloggerbe ha elindítottam a cabalt, de van olyan is ami mindig be van kapcsolva, és az minden karaktert amit leütsz megjegyez, akár a citromailedet is.
2011. júl. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!