Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Brink Skidrow verzió?

Mrboss kérdése:

Brink Skidrow verzió?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám lenne, hogy letöltöttem a Brink nevezetű játékot namost ezell nincs gond meg semmi csak amiután felraktam (skidrowos verziót töltöttem le) és directx-től kezdve minden szarságot felraktam rá CRACKELTEM!

De valamiért amikor elindítanám hogy menjen bevillan a brink "logója" (mint mindig) és utána mintha elindulna csak kidob az asztalra és kiírja hogy:

A Brink működése leált.

Mi lehet ennek az oka?

ui.:a másik gépemen működik, mind a két gépen (eggyik amin nemmegy laptop a másik amin megy gép) win 7 van.

Pls segítsetek...előre is köszi!

2011. júl. 12. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Irány a bolt 6000 Ft-tal a zsebedben! Lopni bűn.
2011. júl. 13. 10:37
 2/3 A kérdező kommentje:

csak 1 kérdés...

Mi a retke* büd*s lófaxnak vegyem meg, ha letudom tölteni ugyanazt is?...T.T...

2011. júl. 13. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Mert, amit csinálsz az illegális.

2. A gagyi tört verziók működésre bírásához többet kell babrálni, mint amennyit a játékkal fogsz foglalkozni. Íme a te példád.

3. Ez a játék csak multiban élvezetes, a single gyakorlatilag ugyanaz csak botokkal, ami nagyon unalmas. A multi pedig szintén csak eredetivel megy.

2011. júl. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!