Koszi mindenkinek meg egyszer megprobalom ,de azert egyszerubben is megoldhattak volna nem ertem erre miert van szukseg ? Hogy miert is nemlehet regisztralas nelkul pont menteni? kicsit hulyeseg ha nem sertek meg senkit.
2011. júl. 12. 19:39
4/9 A kérdező kommentje:
letoltottem a games for windows livet innen [link] .de regisztralni akartam a e mail cimem kellett aztan amit letoltottem games for windows marketplace oda az emali id es kodommal leptem be jol csinaltam? es ha igen tovabb?
2011. júl. 12. 20:46
5/9 A kérdező kommentje:
es ahogy regisztralta az live Xbox .com ra tett hogy ugyan az a regiszztracio .mi ez .bocsi ha nem ertitek de nem vagyok jo fogalmazo.
2011. júl. 12. 20:49
6/9 anonim válasza:
Nem kell azt a marketplacet letölteni. Ln is letöltöttem, annak reményében, hogy tudok multizni, de nem jó. Szóval az hülyeség.
2011. júl. 12. 21:26
7/9 A kérdező kommentje:
akk egy linket. Hogy hol regisztraljak a Games for Windows Live ra ?
2011. júl. 13. 10:36
8/9 anonim válasza:
Nme kell regisztrálni és amúgy azért van így kódosan regisztrálósan megoldva a multi, hogy ha már törtet nyomsz ne tehess meg mindent és ez érthető.
Alap a GTA4 felteszi a games for windowst mikor a game leindul home billentyűzet lenyomásával előhozhatod és egy offline accountot csinálsz. De ha esetleg még se lenne feltéve ami fura akkor ezt leszeded innen és felteszed:
Nekem nem teljesen ugyanez, de hasonló a problémám. Van acc-om a gfwl-en, megy is a játék razor 1911el crackeltem, de mikor elmenteném, azt irja ki, hogy nem vagyok bejelentkezve a gfwl-re, be akarok jelentkezni, és kéri a product key-t :-O Miért? Még soha nem tudtam elmenteni :S
Mit kell becrackelnem, h ne kérje a gfwl a product keyt bejelentkezés után?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!