A GTA IV-ben az F2 gombbal felvett videókat hova menti a számítógépemen a játék? Lehet szerkeszteni ezeket pl. Windows Live Movie Maker-el? Ha nem akkor mivel?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Előzőnek:
Máskor olvasd el a többi választ, mielőtt hülyeséget írsz! (Aztán írhatsz hülyeséget :))
Elolvastam. Sőt, játszottam is a GTA IV-el. És van millió-egy Youtube videó, amit a IV saját felvevőjével vettek fel, tehát valahova biztos lementi.
Úgyhogy üzenem neked, amit te üzentél nekem, mellékelve, hogy ne legyél teljesen inkompetens a témában :D
Mint írtam elolvastam, sőt úgy gondolom fel is fogtam. Egyszerűen csak nem fogadom el feltétlenül igaznak (az egyszer már említett okokból). Az, hogy nem értem, meg az, hogy nem értek egyet, nem ugyanaz.
Továbbra is fenntartom, hogy valahol biztos tárolja ezeket a videókat, máskülönben sehogy (se a IV-el, se máshogy) nem tudnád megnyitni. Azt, hogy hova menti, nem tudom, a fent írt útvonal eddigi informatikai tapasztalataim, és józan paraszti logika kombinációja alapján született.
De azért érdekes, hogy te beszélsz rossz felfogóképességről, amikor te nem érted, hogy mit írok (lehet túl körmönfontan fogalmaztam?) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!