Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kéne egy regisztrációs és...

Kéne egy regisztrációs és belépés box az oldalamra (netvar. Mlap.hu), a scriptjét lécci adjátok meg, oké? Tudok ilyet?

Figyelt kérdés

Kéne nekem egy regisztrációs modul a mlap-os oldalamra. Ennek a modulnak a scriptje kéne, mert ilyen dolgokban még kezdő vok, de a javascripthez értek a legjobban. Ilyen alap dolgokat tudok, betűméret, szín, nyomógomb, háttér, legördülő lista, számológép, stb. Szóval aki tud egy ilyen scripted, az kérem adja ide nekem. Írhat a jatekserver@gmail.com-ra, vagy a kommentbe is rakhatjátok a scriptet. Mindegy hova. Tudok akkor ilyet?

A következő kell a regisztrációs boxba, amivel az én oldalamra tudnak regisztrálni (netvar.mlap.hu <<< elmondom, mert ugye ezt is bele kell írni a scriptbe). És persze kell mellé egy belépés box is...

A Belépés boxba kéne

Név:

Jelszó:

A Regisztrációs boxba kéne:

Név:

Jelszó:

Jelszó megerősítése:

E-mail cím:

E-mail cím megerősítése:

És az e-mail címre kapott linkkel kéne megerősíteni a regisztrációt, ami autómatikusan beléptet (a link) az oldalra, és ezzel be is vagy lépve. (Így van sok más oldalon is, mivel szinte mindenhol regisztrálni kell magunkat, ezért kéne nekem is ilyen.)

Ha valaki tudna adni nekem egy ilyet, annak örök hálám üldözze őt!

Üdvözlettel: Dfoglalo

2011. júl. 12. 16:08
 1/3 anonim válasza:
ez nem ilyen egyszerű...
2011. júl. 31. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:

1. A válaszod off volt...

2. Listát tudok készíteni hozzá (van is), csak hogy regisztrálódjon az oldalamra a felhasználó, azt nem tudom megcsinálni.

3. Az oldalt nem szerkesztem tovább, full reklám, tök lassú (pedig minden más gyors a neten /nálam/, tehát nem a netem lassú, szóval már nem kell...

2011. aug. 19. 16:55
 3/3 anonim válasza:
milyen listát te gyökér, txt???
2011. aug. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!