A ps2 az xbox360 és wii játékok kiírásához elég a Nero és a sima DVD?
PS2:
Ha letöltötted a játékot akkor kapsz sok .rar vagy 1db képfájlt (képfájlok lehetnek .iso, .nrg, stb...) Ha sok .rar van akkor azt kicsomagolod (rákattintasz a legelső .rar fájlra ami a mappában van) és akkor kapsz egy képfájlt... Innen most már ugyanaz a dolgod mintha nem lett volna becsomagolva sok kicsi .rar-ba... Alcohol 120%-ot használj...(Torrentről le tudod tölteni) Bemész Alcohol 120%-ba Bal oldalon rákattintasz a "Képfájl írás varázsló"-ra ott "Tallózás" kiválasztod a képfájlt amit írni szeretnél... Tovább... A következő abalakon kiválasztod hogy 4x-esen vagy 8x-osan írja (én 8x-osan szoktam mert 4x-esen akaozik a játék nekem :S) kiválasztod alul hogy milyen "Adattípus"-ban szeretnéd írni (értelemszerűen rámész hogy "Playstation 2") Tovább és már el is kezdi írni... Ide elég egy sima DVD lemez
Xbox360:
Rendelsz lemezt innen: [link] És mivel nem írtam még Xbox360 játékot (Nekem is van Flashelt X360-om) ezért nem akarok hülyeséget mondani mert nekem is úgy írják a játékokat ezért inkább linket adok :) : [link]
Remélem segíthettem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!