Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki jatszik a Cs Source...

Valaki jatszik a Cs Source 2010 OrangeBox on, aki ert is hozza?

Figyelt kérdés
Az a problemam,hogy fel updateltem 1.0.0.64 esre es nem tudok belepni az Achievements menube,pedig 1.0.0.63on betudtam,es az update [link] oldalrol van.Azthiszem meg a 64 es updaten is mentek az achik csak most nem tom mert nem tok belepni.
2011. júl. 12. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A CS Source-nak nincs semmi köze az Orange Boxhoz, mivel nem a csomag része. Ráadásul a játéknak nem kell semmiféle update, a Steam magától frissíti a játékot.
2011. júl. 12. 09:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Itt van *****

1. nem steames

2. kell updatelni

3. mert nem megy az achivment menu?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 13. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor meg illegális cucc használatához ne kérj segítséget! Vedd meg a játékot, vagy oldd meg magad a problémát!
2011. júl. 13. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
mar rajottem hogyvan eleg fasszag,csak felkeett huzni a grafikat,de ilyen idiota valaszokkal amivel semmit se segitesz csak az idodet pazarlod
2011. júl. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!