A Sims 2 elindul Windows 7en?
Figyelt kérdés
Sajnos nem indul el. Pedig több kiegszítőt is feltettem és az összeset megcrackeltem.2011. júl. 9. 22:51
2/12 anonim válasza:
Nekem elindul:) Berakom a cd-t, és kiírja h nem kompatibilis kihoz két lehetőséget: problémák megoldása az interneten vagy futtatás. rákattolsza futtatásra és müxik.néha kicsit bénán( a zöld fü/sivatag helyére csempéket rak néha, de ennyi:)
3/12 anonim válasza:
Nekem is windows 7 van és nekem sem indul el semelyik sims 2. játék..Pedig már annyi helyről letöltöttem,de semmi.
Pedig jó lenne valami megoldás,mert ez a kedvenc játékom..
Valaki esetleg nem árulja a játékot? Én megvenném :)
4/12 anonim válasza:
ma 23:05
egy szavadat sem értem,annyira értelmetlen amit írsz..
Az oké hogy nem kompatibilis a windows 7-tel..de másolt játékot a neten nem fog tudni frissíteni,mert csak eredetit lehet...
5/12 anonim válasza:
Ez érdekes, nekem gond nélkül ment windows 7-en akadás minden nélkül, pedig semmit nem csináltam vele telepítettem crackeltem és már ment is.
7/12 anonim válasza:
ma 23:22
megmondanád hogy honnan töltötted le? vagy eredeti a játék??
8/12 anonim válasza:
Nekem Windows 7-em van és semmi baj nincs. Lehet, hogy neked 64 bites van?
9/12 anonim válasza:
Nekem is win7-em van és simán ment rajta (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!