NFS U2-ben hogy kapok új versenyeket?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
újrakezdtem az NFS U2-t :P, és a mapon lévő versenyeket megcsináltam, de nem kapok ujjakat, szal a térképen csak a boltok, garázsok vannak.
Mit kell még teljesíteni, hogy adja a következő versenyeket?
Tudnátok segíteni?
2011. júl. 5. 18:39
1/4 anonim válasza:
Csináld meg az Outrunokat is, és vegyél egy terepjárót, mert vannak SUV versenyek is.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha nincs pénzem most terepjáróra, akk hogy tudok szerezni?
2011. júl. 5. 21:34
3/4 A kérdező kommentje:
És egyébként az outrun-okat tudni lehet, h hol vannak, vagy meg kell találni, mert lehet az egyiket nem találtam meg.
2011. júl. 5. 21:41
4/4 anonim válasza:
Ha nincs lóvéd vannak rejtett versenyek próbálj meg keresni egyet. Az Outrun-t úgy tudsz menni, hogy amikor csak kóborolsz a városban, a kis térképeden lehet látni azt hiszem narancssárgával másik versenyzőket. A közelébe kell menni, megnyomni már nem tudom melyik gombot, és le kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!