Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ajánlatok?

Milyen játékokat ajánlatok?

Figyelt kérdés
elég válogatós vok és kicsit más az ízlésem :P szal pl. mass effect meg fallout azok jó játékok de nem szívesen játszom ilyenekkel... amiket szeretek azok az rpg-k, középkori játékok, szimulátorok...stb. amikkel nem szivesen játszom azok a jövőben játszódó játékok, horror játékok, ilyen akció mint pl. just cause... de mondhattok egyébként bármit. xD
2011. júl. 4. 16:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja de stratégia meg autós motoros pls ne mert azok rohadtul nem tudnak lefoglalni :P
2011. júl. 4. 16:33
 2/12 A kérdező kommentje:
ja és mmorpg-t is nyugodtan x)
2011. júl. 4. 16:35
 3/12 anonim válasza:
42%

Próbáld ki a world of warcraftot az jó játék és ha találsz normális szervert még fizetni sem kell érte.

én is sokáig el voltam vele unaloműzőnek jó! :D

2011. júl. 4. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h tetszene e: Portal 1, 2

Igaz, h a jövőben játszódik, de szerintem tetszene:

Ha magyarul játszod végig, akkor még el is mosolyodhatsz néha, mert GLaDOS(Genetic Lifeform and Disk Operation System) egy elég hülye robot, aki valamiért ki akar nyírni, de ahelyett, h elmenekülnél, mint egy normális ember, azonnal a "szobájába" mész...

Szerintem nincs benne semmi félelmetes, aránylag könnyű és tényleg jó. Nem 'mész oszt lősz' típusú mivel nincs is valódi fegyvered csak egy teret megtörő Portal gun.

2011. júl. 4. 18:14
 5/12 Álló László ***** válasza:

Age of Empires 3 biztos tetszeni fog.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 4. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
aion, az asassins creed sorozat
2011. júl. 4. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Dragon Age Origins? Nagyjából középkori körülmények között játszódó fantasy-RPG, BG szerű harcrendszerrel/irányítással. Könnyű/normál szinten nem nagyon kell használni a madártávlatú nézetet/taktikai szünetet, ezek fölött már nem árt.
2011. júl. 4. 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:

az elsőnek: hát igen elég kocka voltam kicsit régebben de már meguntam :P

másodiknak: az elsővel játszottam csak nem magyarul :( a másodikat épp ma töltöttem le de valamiért mindig kilép egy szó nélkül :(

a harmadiknak: mondtam hogy stratégiát ne...

2011. júl. 4. 19:11
 9/12 A kérdező kommentje:
az aion-t talán kipróbálom... az assasins creedet is toltam nagy játék :)
2011. júl. 4. 19:13
 10/12 A kérdező kommentje:

lehet hogy a dragon age-t is kipróbálom :)

lehet hogy a többséggel már játszottam de azért köszönöm minden kommentelőnek hogy segített :)

2011. júl. 4. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!