Milyen játékokat ajánlotok?
a gépem rendszere:
64mb-os via chrome vga.
2.44ghz intel celeron cpu.
18gb a merevlenezen
440 ram
a medal of honor.hoz hasonlót és ha lehet honnan lehet letölteni lehetőleg torrntet.
előre is nagyon szöszönöm .
GTA 4 (Grand Theft Auto 4)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
az elsőnek köszönöm letöltöttem a call of duty 2 és megy naon jó.
DE AZ 2. VÁLASZOLÓ ROSSZAT ÍRT,MERT gta4nem megy!
akkor menj és játsz a legóiddal!
szerinted a világháború 1 idétlen dolog??????
ezt mosz nekem mondod?
épped ez mondom a világháború nem idétlendolog
a V.H. nem idétlen dolog de az már igen hogy evvel játszotok!
Mennyi ember szenvedett akkor és ti meg poénból ezt játszátok mert ez jó szórakozás... elég szomorú!!!
Lehet dedós leszek de tényleg a LEGO nagyon jó szórakozás egy kis fantáziával bármit meg lehet építeni vagy el lehet játszani ha és nagyon sok fajtája van
pl. kicsiknek ott van a lego duplo
nagyobbaknak vagy nagyoknak a sima rendes lego mellyel épületeket lehet megépíteni teljes pontosságal vagy akár járműveket
és ott van a lego technic mellyel gyönyörűen lehet formázni autókat és akár robotot van aki még wc papír tartót is csinált belőle.
de hogy olyat is mondjak ami kedvedre való mit szól néhány Star Wars sorozathoz? hm? csak egy film az egész nem sértjük meg mások becsületét vele és még jól is szórakozunk.
Star Wars:Jedi Knight-Jedi Academy
Star Wars:Battlefront 1-2
Star Wars:Republic Commando
Star Wars: The Force Unleashed
hát most ezek jutottak eszembe :)
azt a lego techniket honnan tudom letölteni?
torrentet ha lehet magyar legyen (ha van magyar verzió)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!