Linkelnétek nekem letölthető játékokat?
hasonlót keresek, mint pl a Caesar (3-4), de a lényeg h fusson win 7-en (64bit), ill. a gépem: Dell vostro 1015!
előre is köszi :)
köszönöm előre is
"Linkelnétek nekem letölthető játékokat?"
Neked nem.
:P
Google a barátod, és a GYIK is a barátod :)
Wiki meg a barátnőd... xd
am piratebay.org itt van 1 pár.
De olyan okos a kérdező ezt bírom...
Ha Ceaser 3-4-et keresel, akkor töltsd le, keresd meg .... Szerintem megtudod találni magadtól is, hogy hol kell letölteni őket...
utolsónak...
nem vagyok hülyébb, mint te -úgy látszik- hiszen, ha annyira okos lennél tudnád h a Caesar nem fut win 7-en, ezért is keresek vmi hasonlót az öcsémnek...
kerestem google-ben is, de nem találtam olyat, ami megfelel a feltételeknek (win7 és Caesarhoz hasonló, nem pedig vmi űrlényes, és esetleg még érdekességeket is megtanulhat belőle)
nem értek annyira ezekhez a játékokhoz, nem is érdekelnek, viszont az öcsém szereti őket, ezért is mertem feltenni ide egy kérdést, de hát látom nem csak én nem értek hozzájuk...
Nah ne hogy az előzőt hülyézd le :D
Szerintem meg igenis te nem értesz hozzá, a tulajdonságokban ha feltetted windows 7-be futtatod a game-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!