Mount And Blade Warbands Térkép mozgáis bug. Másnál is jelentkezett? Van rá valami megoldás?
Figyelt kérdés
Röviden annyi lenne az egész, hogy indítok egy új játékot, minden működik, tudok csatázni, és a város közelében egy kis körben mozogni is, de nem tudok elmenni sehova. Tehát kb 50 méterre elmegyek a várostól, és csókolom. Az NPC is beakad, az a vicces, tehát ő is ott lovagol egy helyben, és nem tud elmenni sehova. Ha valaki tudna megoldást, nagyon szépen megköszönném.
Megj.: A játék nem eredeti. Crackelt, de mint mondtam minden működik, csak ez a probléma van...
2011. júl. 4. 01:47
1/1 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény.
Most a nordoknál kezdtem, és tudok mozogni... Már kezdtem örülni, csak a map marhára bugos. Városok vannak a hegyekben ( nem lehet megközelíteni ) és a tengeren!!! Még mindig várnék valami használható választ. Előre köszönöm.
2011. júl. 4. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!