Hogy áll a PC-s Warez mostanság?
Figyelt kérdés
Ezidáig egy Xbox 360-on toltam a másolt és eredeti játékokat (amennyire a pénztálcám engedte) LIVE-on, tehát nem bannoltak. Viszont mostanság gondoltam, hogy veszek majd egy PC-t. Viszont nem tudom, hogy ott ez ott hogy megy" ? Mivel nem tudok rákeresni flash/jb/chip címekkel, így nem tudok róla semmi használhatót. Nem letöltés linkeket kérnék, csak hogy pc-n hogy is megy ez: lehet-e multizni, co-op ozni másolt játékokkal, milyen módon védekeznek ellene, (pl dúrvábban mint az MS-nél?). Kérlek normális válaszokat adjatok, ne olyanokat h "fú.. hülye k** warezos... remélem lebuksz... stb. Kösz a segítséget.2011. júl. 4. 01:08
1/1 anonim válasza:
Warez az van.Előbb vagy utóbb(megjelenéstől számítva napok kérdése) minden játék felkerül netre.A single részek szoktak működni,a multi az másik kérdés.Eredti szervereken szinte soha,azt könnyű kiszűrni, viszont elterjedt a törtszerverek kultúrája.. :) pl wow-ot, cs-t meg nagyjából bármit tudsz játszani tört szerókon,de ez nem garantált.Ha komolyan gondolod a multit,akkor vedd meg.A védelem egyre durvább, ezzel az a gáz, hogy azok szopnak akik fizetnek érte.Kb ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!