Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy kis gondom a Sims...

Evyco kérdése:

Van egy kis gondom a Sims 3-mal. Írt ki valakinek hasonlót a gépe?

Figyelt kérdés
Feltelepítettem a Sims 3 alapjátékát, de amikor meg akarom nyitni ezt írja ki: "A játék nem indítható el. A szolgáltatás inicializálása sikertelen (0x024e424f)." Mit tudok kezdeni vele? Tegyek le róla, hogy valaha Simsezni fogok?
2011. júl. 3. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem vetted amúgy nekem is ezt írta ki de nekem eredeti volt.Azért írja ki ezt, mert rossz cracked van ha meg eredeti akkor nemtom.Amúgy nekem már rég mükszik.
2011. júl. 4. 08:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de nem sokkal lettem okosabb tőle. :)
2011. júl. 4. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Merthogy az eredetire nincs pénzem. xD
2011. júl. 4. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Rakd be a sims 3 cracket az Electronic Arts+The Sims 3+Game+Bin mappápa és megkérdezi hogy le-e cseréled a craket a már meglévő ikonra és IGEN MINDETre menj rá.
2011. júl. 4. 13:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Mostmár műkszik. Igaz, másik telepítőt kellett leszedni hozzá. De azért tényleg aranyos vagy, hogy segíteni akartál. :)
2011. júl. 8. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kérdés te fiú vagy vagy lány?
2011. júl. 12. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt írja most ki... nem kellett volna irritáljon a cenzúra? ..
2013. márc. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!