Hogy kell monopoly-t játszani?
Figyelt kérdés
Még sose játszottam, de hamarosan megyek az egyik barátnőm szülinapi bulijába, és mondta, hogy ott olyat is fogunk játszani... Itthon nekünk nincs, szóval nem tudom megnézni a szabályokat meg ilyenek! Valaki össze tudná nekem kb foglalni, hogy mi a lényege, a menete és hogy mire kell benne figyelni? Akik ott lesznek a buliban, azok mind tudják hogy kell, és én nem szeretnék beégni... Olyan ciki lenne, ha azzal menne el egy csomó idő, hogy csak nekem magyarázgatják a szabályokat. :S2009. márc. 28. 11:34
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél! Köszi szépen! (L):)
2009. márc. 28. 15:13
3/3 anonim válasza:
pedig jó kis játék:P egyébként szerintem nem ciki ha nem tudsz játszani... én ha ilyen helyzetbe kerülök nem kérem h magyarázzák el hanem egy-két játszmát kihagyok inkább, figyelem a játékot + elolvasom a szabályokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!