Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud nekem mondani jó...

Valaki tud nekem mondani jó horror játékot?

Figyelt kérdés
Olyan játékot mondjatok amiben sok a vér vagy nagyon beszaratós.Lehetőlrg pc-re mondjatok.
2011. júl. 3. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Emlékszem, még annak idején mikor játszottam a quake2 vagy melyik volt az amelyik tényleg odabaxott, úgy értem attól tényleg xarul éreztem magam, mindenféle borzalmas morbid valami volt benne, azokat daráltam lefele. A quake3-nál sokkal jobb volt...
2011. júl. 3. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
PS2 emulátor, majd szedd le a Fatal Frame 1-2-t, Syren-t...
2011. júl. 3. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy melyik játékon csinálod össze magad,az beállítottság kérdése.

Számomra a legfélelmetesebb horror játék a Dead Space volt..Egyetlen horro játékban sem fostam annyira mint ezen.Gyakorlatilag fél óránál többet nem bírtam játszani vele egyhuzamban mert majd össze csináltam magam..Mondjuk a vége felé már egy kicsit uncsi volt,de félelem keltés terén nálam ez az első...A 2. helyen a Condemned van nálam..Nem annyira féltem hanem izgúltam mikor játszottam..Baromi izgalmas volt számomra mind a 2 rész..A 3. helyen van nálam a F.E.A.R..Egy párszor ezen is meg markoltam magam xD.Az Alone in The Dark 4 is egész félelmetes,az 5 már nem annyira...Az 1-2-3 pedig olyan régi hogy már inkább nevető görcsöt kap az ember ahogy a kocka testű zombik közelednek csoszogva XD

A többi annyira nem félelmetes legalábbis nekem..A Silent Hillel még nem játszottam de tervezem.Állítólag az is baromi jó,de valahogy nekem ki maradt.De már egy ideje tervezem hogy ki próbálom.A film nagyon tetszett.

2011. júl. 3. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Tegyél még egy próbát az Amnesia-val, ha te attól nem fostál be, nemtudom miből vagy :D Biztos nem adtál elég időt a játéknak. Ha nem tudsz angolul akkor szedj le hozzá magyarítást, lehet nem értetted a történetet, az adja az alapját. Ha mind megvolt, és még mindig nem féltél, akkor felesleges tovább keresgélni, téged nem lehet beszaratni :DD

Egyébként ha már megkérdezted, a silent hill kritikusok és közvélemény szerinti legjobb része az a második, de nekem legjobban a 3. jött be, tulajdonképpen az eredeti, első silent hill történet lezárása. Mindkettő iszonyú félelmetes egyébként, az első résszel akkor játsz ha van ps1-ed, mert régi, és nincs pc-n. Az is nagyon jó, a grafika már nem mai, de nem is zavaró szerintem. A 4. rész picit másabb, de megér egy próbát. Az 5 inkább csak gusztustalan és darálós, de nem félelmetes. Döntsd el hogy melyik jön be neked.

2011. nov. 26. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:
én kivittem és nem ilyesztő.
2012. dec. 4. 19:35
 16/18 anonim ***** válasza:
az amnesiat nekem is kéne egy fosatós.
2012. dec. 4. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Scp Containment Breach, Eyes, The Following, Inside, Ildefonse. JÓ szórakozást ezekhez ;)
2013. jún. 25. 10:53
 18/18 Ninjak97 válasza:

Szia. Én egy játékot ajánlok ha m ég n em ismeed akkor lehetséges hogy ilyesztő mikor legelsőnek játszottam rajta kishíján le zsibbatam tetőtől talpig másodjára meg haverral akkor meg a székből estem ki szóval szerintem elég ilyesztő :D

Játék címe : Outlast

Na, Szia és sok sikert :)

2015. aug. 11. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!