Rome total war Miért írja ki a játék mikor megnyitnám, hogy: Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application?
Figyelt kérdés
Mit kell ilyenkor csinálni?2011. júl. 2. 20:41
2/9 A kérdező kommentje:
netröl szedtem torrentel
de haveroméknak működik...ugyan onnan
2011. júl. 2. 20:53
3/9 anonim válasza:
és crackelést megcsináltad v csak felraktad a játékot
4/9 A kérdező kommentje:
nem, de azt sose tudom...ha segítenél megköszönném :)
2011. júl. 2. 21:13
5/9 anonim válasza:
nagyon egyszerü a dolog. ha cd képet töltöttél le keresni kell benne egy mappát amiben a crack van azt hiszem ebben az esetben a cracket rome.exe nek hìvják. kimásolod és beilleszted abba a mapoába ahova telepítetted a játékot. szólj ha kell még segítség
6/9 A kérdező kommentje:
ez a rome.exe már eleve ott volt ahová telepítettem..típusára alkalmazást ír és más hasonlót nem találtam sehol
2011. júl. 2. 21:43
7/9 anonim válasza:
igen ott van mert azt kell kicserélni azzal hogy bemásolod. ha nem találod írd be googleba hogy rome total war crack és töltsd le majd onnan másold!
8/9 A kérdező kommentje:
megvaaan!!köszönöm szépen a segítséget :D
2011. júl. 2. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!