Nekem az lenne a bajom hogy nem találom meg tekken 5-öt iso kiterjesztésben. Nem tudna-e valaki egy linket adni, hogy vírusmentesen le tudjam tölteni?
Figyelt kérdés
Azért kéne mert van egy ps2 emum a gépemen és más játékot full speedel visz hát ha vinné a tekken 5-öt is........2011. jún. 30. 18:38
1/5 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!!!!!!!4
2011. júl. 1. 11:03
3/5 A kérdező kommentje:
Még egy bajom van.Letöltöttem a fenti linkek közül a középsőt de az emum nem akarja elindítani.Aki tud azt kérem segítsen!!!4
2011. júl. 1. 13:39
4/5 anonim válasza:
Engem is érdekelt volna...
Végül is ez egy oldal... Eddig azt hittem hogy azért van hogy bármit feltehess , de sok mindent blokkolnak ami igazán kellene. Én is le akarom szedni a tekken 5 öt meg is volt régen egy fos gépemen de töröltem mert laggolt.... Azonban ha valami játékkal kapcsolatos kérdést linket / lapot kérnél akkor azt már egyből nem lehet, MÉG HA KÉRDŐ MONDAT IS! akkor is azt írja rá az ember hogy nem az. (Valaki tudna küldeni egy meghívót microbitre)?! Ez egy kérdő mondat, de ezt is blokkolják úgy ahogy egyéb mást is..
5/5 Saavedro válasza:
Talán mert ez...most figyelj...3...2...1...KÉRÉS! Nem KÉRDÉS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!