Miket epitettetek a minecraftban?
Képem nincs, de régebben alkottam egy vasútrendszert ami az egész pályát behálózta... lebegő szigeteket csináltam, egy Nether-be vezető kapuval csillagkaput xD
óriási mémes pofákat... meg egy robotom is volt, de kisebb gebasz miatt eltűntek... azóta kreáltam pár városkát single-ben... könyvtárral, meg ilyenekkel xD
most épp csak kezdem a játékot( 3 napja tolom>.<) de eddig bányásztam egy jót szóval van 3 nagy ládám ládám tele cuccokkal építettem magamnak egy "kis" viskót, van benne crafting szoba furnace szoba, 6 furnace-vel egy hálószoba ahol az egyik fal üveg, egy lépcsőház ami felvisz a tetóre, ami szintén üvegből van és lávával van megtöltve, van egy kisebb cukornád és búzafarmom, és hamarosan nekiállok egy kilátó megépítésének, ami olyan magas lesz amekkora csak lehet, és ez majd arra is jó lesz hogy ne tévedjek el majd>.<
tervezek majd még építeni egy lebegő szigetet, meg egy vízalatti várost( rapture powaxD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!