Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lego Star Wars 3 mérnem indul?

Lego Star Wars 3 mérnem indul?

Figyelt kérdés
Letöltöttem valami orosz verziót, feltelepítem, megcrackelem el akarom indítani és nem csinál semmit. Próbáltam rendszergazdai jogosultsággal, kompatibilis módban de még csak ki se ir semmit, elkezd tölteni majd abbahagyja. Olvastam valahol valamit vmi paul.dll ről. Miez? Nekem nincs ilyenem, windows 7 64x
2011. jún. 28. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nem eredeti, úgyhogy vedd meg!
2011. jún. 29. 08:12
 2/6 anonim válasza:
Azért ,mert a virus irtó folyamatosan kitörli a paul.dll file -t Gamecopyworld ird be a google ba és töltsd le a cracket és tedd bele a paul.dll-t aztán már müködik is ! De a virusirtót sztem kapcsold ki mert akkor kitörli megint és megint nem birod majd játszani.De miután kikapcsoltad ne internetezz (vagy akkor kapcsold vissza) mert könnyen össze szedhetsz valaki vírust!!!!!!
2011. júl. 1. 00:17
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi sikerült
2011. júl. 1. 09:22
 4/6 anonim válasza:
np :D
2011. júl. 1. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert sajt
2011. júl. 8. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs helyesírási szótárad.
2012. febr. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!