Szerintetek jobban megérné, ha a Warhead-dal játszanék a sima Crysis helyett?
A !LAPTOPOMON!(amire azt mondták, h munkára lett tervezve nem játékra) a Crysis "Magas" beállítások alatt fut, a Portal 2 maxon, a Mirror's Edge szintén maxon.
Olvastam a Warhead-ról, h ugyanazt a történetet élhetjük át csak más szereplővel és !MAGYARUL!...
Én nem nagyon szeretek olvasgatni, és egy ismerősöm azt mondta, h a Warhead jobb.
Eddig annyit játszottam a Crysis-szal, h rátaláltam vmi komára aki egy fán akadt(talán Bohócnak hívták...).
Nah, szerintetek inkább a Warhead-dal játsszak vagy a történet megértéséhez kell a sima Crysis is?
(Ui: Azért írtam előre ki, h mik mennek, mert várok játék tippeket is[úgymond "kötelez" darabokat pl GTA, Portal részek]:P)
Hát szerintem még játsz egy kicsit a Crysis -el, aztán Warhead, ha nem szereted ... De akkor a Warheadot sem fogod, hisz ugyanaz, csak épp vannak más autók, más fegyverek( bár én 2-nél többet nem találtam :D)
De magyarnak magyar a szinkronja is...
Ja és szerintem jó játékok: Batman: Arkham Asylum; Assassin's Creed 1,2,Brotherhood; Fable 3, F.E.A.R részek, Splinter Cell részek... szóval ha érdekel akkor menj fel a 576.hu-ra és vedd meg ami neked tetszik, mert nagyon sok játék van,amit egy embernek végig "kell" játszania élete során :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!