Hol lehet kapni és mennyibe kerül a The Sims 3 Pets?
Figyelt kérdés
A kislányomnak szülinapjára akarom, de nem tudom hol lehetne kapni.2011. jún. 27. 09:12
31/37 anonim 

válasza:

De, hogy a francba rendelhette meg, ha még ki sem adták?!
33/37 anonim 

válasza:

Ja, bocs, nem olvastam el az utolsó 3 kommentet. The Sims 3 pets nem jelent még meg, nem játszott vele senki akit ismersz, ha mégis akkor 1. hazudnak/hazudsz, 2. hülye vagy. Attól hogy még nem jelenet meg és letöltöd nem fogysz tudni vele játszani mivel még meg se jelent. És kapaszkodj meg, még ha megrendelte akkor se játszhatott vele mivel még NEM JELENT MEG, NEM ADTÁK KI!!!
34/37 anonim 

válasza:

egyet értek az előző válaszolóval
kedves kérdező ha a barátnődnek megvan a telepítő cd
miért nem kéred el?
feltelepíted a gépedre és kész
vagy a játékhoz szükséges adatokat másold rá egy pendrájvra
és még valami
sims 3 ban lehet videót csinálni, csinálj egyet az emberekről meg az állatokról és mutatsd meg
majd akkor majd kiderül az igasság
35/37 A kérdező kommentje:
leszarom, bármit is mondtok -.-. Már nekem is megvan mert ők letöltötték és mi is szóval, lúzerek ennyit értek :D
2011. aug. 9. 18:01
36/37 anonim 

válasza:

Te magad mutatod lúzernek, még egyetlen torrent oldalon sincs fent, MUTASS EGY KÉPET, ISMÉTLEM MUTASS KÉPET AMINT ÉPP JÁTSZOL RAJTA. Meg amúgy is, te is akkora balfék vagy mint egy retardált: a The Sims 3 állatos kiegészítőjét Unleashed-nak hívják...
37/37 anonim 

válasza:

Szomorú hogy ilyenben hazudsz másoknak, akiket nem is ismersz. Miért írod azt hogy már neked is megvan mikor mindenki tudja, hogy nem? Szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!