Dirt 3 probléma! Segítség?!
Figyelt kérdés
Az van amikorjátszok a Dirt 3-mal . 1 idő után magától kikapcsol(meg kiír vmi hülyeséget).Aztán elindítom és például a gyakorló pályán megcsináltam x feladatot , mire megin belépek már x-5 lesz.SEgítség??Töltöttem le uj cracket és nem jó azzal se. :@2011. jún. 23. 14:08
2/4 anonim válasza:
em 2 napja tettem fela gepemre de ien nemvolt hogy kidobjon pedig eleg sokat jatszok rajta ha nekifogok
en a dirt racing-ot csinalom mar a harmadik pitamisig jutottam el
3/4 anonim válasza:
egyebkent ha megveszed a jatekot akor az nem 200 ft
ha valami nemmegy akor irj mer segitek
4/4 A kérdező kommentje:
ht nem , nem áll szándékomban megvenni a játékot :D de én még csak a 2. piramisnál járok és az a leg idegesítőbb mikor nyomom benne az utolsó versenyt 8/8-ik kör és kidob :@@
2011. jún. 27. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!