Mi lehet a baj a League of Legendsel?
Figyelt kérdés
EU-n játszom, és amikor elindítom a játékom, az updatelős ablakban kiírja, hogy a szerver busy. Viszont, egyik barátomat rögtön beengedte. Nem is kellett várnia. Másik barátomnak is ez van, de neki sűrűbben, ezért nem tud mostanában jönni játszani.
Gondolom ezzel a képpel nem mondok sokat, valószínű ismerős is, de azért elküldöm:
Miért nem enged be busyra hivatkozva, míg másokat beenged? =(
2011. jún. 22. 21:10
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen problémám én újra raktam és már ment is.
2/2 anonim válasza:
Lépj ki a Launcherből majd újra indítsd el folytasd amíg be nem enged, sajnos az EU szerverek nagyon le annak terhelve, de már röhejesen nagyon, tudom, hogy free game de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!