Kinek van már Sims 3-a?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?2009. márc. 24. 18:45
21/30 anonim válasza:
Aki már letöltötte a ***** az feltudja valahova tölteni ? Mert már törölték az part 5-öt ! Előre is köszi :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
22/30 anonim válasza:
Valaki letöltötte már? Fake vagy nem?
23/30 anonim válasza:
Nehogy letöltsétek! Ez egy nagy f.o.s. Kapásból vagy az ötödik almappában lenne, ismétlem lenne benne maga az ISO fájl, ami eddig talán még nem gáz. Viszont, mikor kibontanád, a legvégén kiír egy hibát. Jah, megjegyzem az elején jelszót sem kér. Szóval, mikor elérsz a legvégéig, akkor szépen foga és a 3.6GB-os ISO-t eltünteti és helyette megjelenik egy decoder.rar fájl, ami kemény 5 MB. Van hozzá egy txt fájl, ami megadja, hogy egy adott oldalra kell felmenned, ahol meg kell erősítened, hogy a kijelzett szám a te IP-d. Innentől nem mentem tovább, mert nem vagyok ilyenekben jártas, de ez már abszurd dolog. Ha tovább mennél, elvileg megkapnád a decoder.rar fájlhoz a szükséges jelszót, amivel visszakapod a Sims 3.iso-t. Én eddig jutottam és most téphetem a hajam, hogy minek töltöttem le 3.6 GB-ot fölöslegesen. Csak gondoltam szólok.
25/30 anonim válasza:
én mininováról szedtem le és egy nagy lósz*r. 6Gb és nem lehet rámásolni egy k-va 8G pendrivra, nem lehet átrakni egy 30Gb tárhelyes üres partícióra, nem lehet kicsomagolni (iso fájl).megvárom míg megjelenik,azt vkitől átmásolom.
26/30 A kérdező kommentje:
Én innen töltöttem le:
Viszi rendesen. Magyar. (a többi télleg nem jó amit feltöltöttem)
2009. jún. 4. 15:55
27/30 anonim válasza:
nekem is megvan már, és én is a megjelenés előtt két héttel töltöttem le
28/30 anonim válasza:
pff még jó,mivel kiszivárgott az EA-től a játék még a megjelenés előtt. Razor1911-es verzió kb ahogy te is mondtad,2 héttel a megjelenés előtt fent volt különböző trackereken.De a RELOADED verzió viszont csak egy alpha verziós Sims3.Remélem így már tiszta.
29/30 A kérdező kommentje:
az milyen az az alpha verziós sims 3? (nekem olyan van:S)
2009. jún. 25. 09:56
30/30 anonim válasza:
Szia! Nem tudom,én nem töltöttem le,de én úgy tudom,hogy a Razor1911-es verziótól nem különbözik semmiben. Szóval ne ijedj meg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!