Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hiba a wow telepítésébe...

Hiba a wow telepítésébe (eredeti) pls help többi lent?

Figyelt kérdés
megvan a wow egészen catáig. alap wowot meg a vc-t fel is rakta, de amikor a wotlk-t akartam 2. cdnél ment kb 2%-ot és kiirta h installer.ese müködése leállt és kilépett a telepitöböl. ezt csinálja mindig. Aztán megprobáltam h felrakom a catát. felis tette aztán kijött egy letöltő ablak. és azt irja h 9.3gb van hátra és utána lehet játszani... ennyit foglalna a pach? vagy a wotlk-t akarja letölteni? pls help.
2011. jún. 22. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Felrakod az alapot, elindítod, és felpatcheli maxra. Sőt: letöltöd a battle.net accounton belépve az installert, az is feltelepíti a legfrissebb patchre. Semmilyen CD/DVD nem kell hozzá :)
2011. jún. 22. 11:09
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi. ha az installert töltöm le netröl. akkor kb hány gigát tölt le? vagy ha alap wowot felrakom és ugy elinditom és elkezdni pachelni kb hány giga? csak emrt elég lassu a netem és h mennyi idöre számitsak.
2011. jún. 22. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
15-20GB körül. Nem tudom pontosan, nem így van telepítve.
2011. jún. 22. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!