Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most fel fogom tudni telepíten...

Most fel fogom tudni telepíteni a Crysis Warhead-ot? (több lent)

Figyelt kérdés

Az van, hogy megvettem az egyik haveromtól a Crysis Warheadot (eredeti játék) használtan. Feltettem a gépemre elindult, minden játszottam vele, de vírusos lett a gépem (nem a játéktól), tehát újra kell telepíteni a Windows-omat.

Elvittem a játékot a mamámhoz (még az én gépem rossz volt)

és nem engedte feltenni a játékot az eredeti CD kulcsával.

Most ha jó lesz a gépem akkor fel tudom rá majd tenni?

Vagy újra meg kell venni a játékot?

Vagy a vevőszolgálatot ha felhívom ad egy új CD kulcsot?

2011. jún. 22. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát jó kérdés. De elvileg el kellett volna a mamádnál is indulnia, ha a barátod már használta, ő is beírta a cd kulcsot, így otthon se kellett volna hogy működjön neked, mert már fel volt használva előtte.Nem lehet hogy rosszul írtad be mamádnál a kódot?

Megvenni újra biztosan nem kell,elvileg a dvd-n található virtuális kézikönyv leírja hová fordulj segítségért ilyen esetekben.Remélem valamennyit segítettem.

2011. jún. 22. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy rosszul írtam be mert többször is nekiestem.

Meg még annyi hozzá tennék hogy nincs hozzá kézikönyv.

2011. jún. 22. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
"Fontos tudni: A kézikönyv a DVD lemezen található meg, pdf formátumban." A CD galaxis ezt írta.
2011. jún. 22. 17:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jún. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!