Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy Pal régiós sima "SD"...

Van egy Pal régiós sima "SD" képcsöves TV-m, menni fog rajta az NTSC régiós Nintendo Gamecube? (szóval ha rákötöm a TV-re akkor menni-e fog-e)

Figyelt kérdés

Az eladó akitől vásárolnám az állítja, hogy NTSC (amerikai régiójú) a gép, de mennek rajta a Pal-os (európai) játékok is.

Szóval ha megveszem, akkor rendes képet fog adni a TV-n ha rákötöm a NTSC rendszerű konzolt Pal-s TV-re?

A TV típusa: Orion t2950stx-s-flat a TV.

2011. jún. 21. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Emlékeim szerint PAL játékokat kell hozzá beszerezni és elvileg mennie kell...
2011. júl. 6. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Amenniyre én tudom a Gamecube nem régió független szóval alapból nem tudsz játszani NTSC-és gamecube konzolon PAL játékkal...Viszont a neten mindenhol valami "freeloader" lemezt emlegetnek,amivel meglehet csinálni hogy mondjuk NTSC-n PAL játékkal játsz és fordítva.Találtam is egyet:

[link]

Szóval ezt mindenképp be kell szerezned hozzá ha PAL játékkal akarsz játszani.Gondolom az eladó ezt említette.

De viszont ha a PAL tévédre rá tolod az NTSC konzolt,akkor a kép és menü gázos lesz.Ha szerencséd van csak feketefehér lesz.ha nincs akkor tiszta zavaros.Ezen az sem fog segíteni hogy a játék PAL rendszerű mivel a konzol a jelet továbbra is NTSC-ben küldi a TV-re..

Esetleg azt tudod csinálni,hogy be szerzel mondjuk egy videót vagy DVD-t amin van NTSC támogatás és azon keresztül kötöd a konzolt a TV-re.Így lényegében az NTSC jelet a videó vagy DVD PAL-ra alakítja és azt továbbítja a TV-re...A másik megoldás pedig hogy veszel egy átalakítót.Például itt van egy:

[link]

A legegyszerűbb megoldás viszont szerintem az lenne,ha egy EU GC-t keresnél,de ha nincs más választásod akkor a jelet át kell alakítanod mindenképp és ha PAL játékokkal akarsz játszani,akkor arra a freeloader-re is be kell ruháznod.

2011. júl. 6. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!