Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok-e 1st person shooter...

Tudtok-e 1st person shooter féle Stargate játékot mondani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, de engem is érdekelne :)
2011. jún. 20. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
star wars: the clone wars
2011. jún. 20. 16:22
 3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen... olyan sokat keresgéltem énis de nem találtam... stargate worlds kitudja lessz-e de ugy néz ki nem... stargate resistance meg már "megszünt létezni" .... Ez van csillagkapu nem menő :/ .... pedig nekem a kedvenc sorozatom :) (elöző komment irojának=> STARGATE = CSILLAGKAPU nem csillagok háboruja xd)
2011. júl. 2. 20:41
 4/4 Spide válasza:

Én is sokat kerestem. A left 4 dead 2-höz lehet letölteni stargates missiot 4-5 pályából áll kisebb nagyobb grafikai hibákkal és hiányokkal küzd, de átlehet menni benne a csillagkapun, meg a bázison mászkálni.

Nemrégiben találtam egy a Half_life 2-hoz kiadott modot STARGATE TC2 és az nagyon bejött, sok dolgot lehet benne csinálni és néhány mappákat is lehet szerezni hozzá, de csak multi és nincs bot benne (én legalábbis nem találtam). Emelete nehéz letölteni és több hibát halottam aki eredetiben vetet meg a half Life-ot, vagy Steam-es verzióval futtatja, mert a játék illegálisnak veszi a modot. Valami letöltő oldalról egyszerűbb beszerezni.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=HjE4Nulmaug

Egy oldal (nekem csak mapa pakot sikerült leszednem róla): [link]

2013. júl. 5. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!