Counter Strike 1.6 kérdések?
3 dolgot szeretnék kérdezni a fenti játékkal kapcsolatban.
1. Hogy lehet grabelni?Illetve csak admin tud?
(ez lenne a legfontosabb)2.Hogy lehet "gyorsan" futni?Néhányan szervereken 2-3-szor gyorsabban futnak az átlag futástól.(Nem, nem speed hack, rendesen szedi a lábát, sztem vmi consoleos
parancs lehet).De ez csak addig tart amíg meg nem lövik az embert,utána újra lassan fut, újra be kell kapcsolnia/írnia ha megint gyors akar lenni.Tudom, haszontalannak tűnik, de késes + futós mapokon nagyon jól jön.
3. Hogyan lehet lehányni/lehugyozni stb. egy halott ellenség testét?(ilyenkor chatbe kiírja a game hogy "x lekullantotta y testét, HAHAHA!")
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
1. Ez egy plugin, admin tudja csinálni.
beirod a conzoleba: bind x +grab és amikor megnyomod az x-et akkor megfoghatod az emberkét, és viszed ahova akarod.
(x helyére irhatsz bármilyen betüt)
2. Szerintem a bunny hoppra gondoltál, ez is egy plugin, csak lenyomva tartja a spacet, és A-D betükombinációkkal, és az egérrel ugrál.Nagyon fellehet gyorsulni vele.Egyik haverom a D2 mapot 4 másodperc alatt megkerülte:)
3. Ez is egy plugin
bind x puke
bind x takeadookie
bind x ejacuate
Azt hiszem így vannak:) Az első a hányás, második a sz@rás, 3dik a hokizás:D
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!