Agyagtéglát, hogy lehet csinálni a minecraft-ban?
Figyelt kérdés
Téglafelhőkarcolót akarok csinálni,és ugye azt téglából kell ,de nem tudom hogy a téglát hogy állítsam elő:S2011. jún. 18. 17:03
2/8 anonim válasza:
A vízpartoknál kell karasni Clay-t és ásóval szétverni és utána kiégetni
3/8 anonim válasza:
Én még sose találtam. :D De agyagból kell, jah.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,azóta sokat barangoltam a vízen,vízpartoknál,de nem találtam:S na mind1 majd építek,fából,hóból,kőből,homokkőből meg földből házakat:D
2011. jún. 19. 23:02
5/8 A kérdező kommentje:
nem fogok felhőkarcolót,inkább egy lakótelepet mert van egy nagy üres területem szóval ott fogok házakat építeni azokból az anyagokból amit leírtam az előző kommentembe
2011. jún. 19. 23:04
6/8 Gőte válasza:
Én eddig egyszer találtam agyagot.... bekönnyeztem anniyra örültem xD *szarkazmus*
próbáld meg azt hogy szépen mész csónakka, közben ahol megállsz, ott belakod a területet, feltérképezed, blabla... és így szépen a part mentén... és előbb utóbb rábukkansz... remélem...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,találtam:D
2011. júl. 21. 11:06
8/8 anonim válasza:
1 beírod h google h Minecraft agyag amugy meg be kell rakni kemencébe és kész 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!