A Redstone mire jó a Minecraft-ba?
Figyelt kérdés
Az rendben,hogy lehet csinálni belőle iránytűt amihez vas is kell meg lehet órát is csinálni(ami az adott napszakot mutatja meg)és hangblokkot is lehet de ha ezeket megcsinálom akkor még mire jó? Mert építkezni nem lehet vele.2011. jún. 18. 13:21
1/9 anonim válasza:
vasútnál az kell az indítóhoz meg váltókhoz, szóval lehet belőle építkezni.
2/9 anonim válasza:
minecraftwiki.net ez alegjobb
de lehet még órát iránytűt stb.
3/9 A kérdező kommentje:
" vasútnál az kell az indítóhoz meg váltókhoz, szóval lehet belőle építkezni." azt én is tudom hogy kell a sínekhez,de úgy építkezni nem lehet ,hogy egy házat akarok mondjuk amit kővel,hóból,földből szoktam építeni. Én az "építkezés" szó alatt ezt értem...
2011. jún. 19. 23:11
4/9 Gőte válasza:
Naja...
tömör kockát már nem fogsz belőle csinálni... energiát ad, hordoz, és ad le...
szóval igen... vezetéknek és energiaforrásnak jó, de építő elemnek nem jó...
5/9 A kérdező kommentje:
ok,értem
2011. júl. 21. 11:04
6/9 anonim válasza:
A redstone (Vörös réz) egy igen fontos alkotóeleme a minecraft világának.amit csak a fejed kitalál azt meg tudod valósítani a redstone-al.Persze ehhez is kell tapasztalat.Hosszú lenne leírnom hogy mi az a redstone fogalma elég ha csak nézel pár videót és rájössz pl az egyik legjobb redston-os ember Disco de ne felejtsük el Siriust sem. http://www.youtube.com/watch?v=jeHoogSNGSM&feature=channel
7/9 anonim válasza:
hajjaj marhasok mindenre jó:) pl amint már írtk vasútvonal, akk pl. a pisztonok(dugattyúk)at is ezekkel kell aktiválni...olyan mint itt a valóéletbe az áram vezeték
8/9 minecraftnotch78000 válasza:
a redstonbol is lehet épitkezni mivel az 1.5 ápdét-bol már van redstone block igy minden irányba lehhet redstone jellet továbitani valamint eböl házat is lehet épiteni
9/9 Joe$ válasza:
Viszont a redstone-böl lehet redstonetömböt craftolni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!