Várjátok má' a Modern Warfare 3-at?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 20:17
1/11 anonim válasza:
ja, csak iwnet le legyen, meg legyen pb
3/11 anonim válasza:
Nem igazán, sosem szerettem az fpseket.
4/11 anonim válasza:
én mostanában szerettem meg őket
igen, várom
5/11 anonim válasza:
Én majd 1 hónap mulva veszem meg a modern w 2 őt 7-8 ezer ft kb xbox 360 ra..:)
6/11 anonim válasza:
Ez hülye kérdés!
TERMÉSZETES, HOGY VÁROM! :D
7/11 anonim válasza:
Inkább a Battlefield 3-at. Bár tuti, hogy nem katonai fps-re fogok költeni év végén, annyi jó játék jön, ezek meg már nem nagyon tudnak újdonságot mutatni, főleg a cod nem. Új pályákért meg nem fizetek 11ezret. De aki szereti a cod-ot, az biztos ki lesz elégítve ezzel.
8/11 valakiakitnemismersz válasza:
Battlefield jobb lesz 1000x.de én akkor is a The Elder Scrolls V: Skyrim-et veszem mert az rpg a legjobbak :D.Majd ha olyan 7-8-ért dobálják a Battlefieldet azt megveszem.A Cod számomra már unalmas... a 2-vel a mai napig multizok meg néha a 4-el de a többi számomra már kész szánalom.
9/11 anonim válasza:
Ja, én is inkább BF3, de ez is meg lesz, meg az AC:Revelations-t várom rohadtul :D
10/11 A kérdező kommentje:
Az AC Revelations-t már én is nagyon várom.
2011. jún. 16. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!