Ki ismeri a Deus ex nevű játékot? És mi a véleménye róla?
Szerintem a valaha volt legjobb játék.:D Hihetetlennek tartom, hogy 10 év után is tud váratlan fordulatot mutatni a játék.Nincs még egy olyan "kötött pályás" játék amiben a lehetőségek arra, hogy hogyan, mennyi idő alatt és milyen színvonalban teljesítsd a küldetést majdhogynem végtelen. :DDDD
Deus ex (2000) akármilyen régi és fejlettlen a grafikája nincs még egy olyan FPS szerepjáték mint az :DD
akkor jó hírem van mert én hatalmas deus ex 1 fan vagyok és én tényleg csak sablonmentes minőségi játékokkal játszok és büszkén jelentek ki, hogy a deus ex 3 méltó utód!
Az első résznél semmiféle képen nem jobb, de folytatásnak tökéletesen megfelel és 2.résznél 100x jobb.
Elég nyitott a 3is szóval aki félne, hogy nem nyújtaná ugyan azt mint az 1 annak azt tudom mondani, hogy valóban nem, mert nem lesz még1 olyan játék ami ugyan azt tudná nyújtani, de nagyon közel jár az első rész nagyszerűségéhez. :D
Ha játszani akarsz esetleg multiplayert, most tedd, mert hamarosan elkészül egy map pack, ami a Deus Ex 3 pályáit tartalmazza, természetesen MP-re alakítva, ha érdekel itt megnézheted:
Deus Ex Human Revolution : Multiplayer néven fut a projekt
Helló!
Bocsi az offér,de nem tudja véletlenül valaki a Deus Ex 3 aktivációs kódját?Előre is köszi!
már van fent Deus.Ex.Human.Revolution-DaRkSiDe néven
amíg tölti, addig is próbáld ki az első rész ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!