Hogyan lehetne ezt megoldani? (Borderlands hiba)
Feltelepítettem a Borderlands-et majd megpróbálom elindítani (Nem eredeti), és ez történik ( [link] Próbálgatok használni Razor vagy Reloaded Crack-et nem működik.
-> Rokonom laptopján Crack nélkül megy
->-> Windows lett Installálva, azóta nem megy.
Legyetek szívesek segíteni, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal
Lehet, hogy nem működik a kép akkor:
D:/Program Files/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"
-> NEM OLDOTTA MEG!
Bocsánat, de nem lehetne, hogy valaki segítsen is ne csak piszkáljon azzal hogy vegyem meg. Nem vagyok milliómos tudjátok, ha minden játékot megvettem volna akkor 100 ezer már lenne...... Ha nagyon tetszik a játék úgyis meg fogom venni.....
SEGÍTSÉGET!
Nem baszogatásból írom, de mostanában gyakran le van akciózva Steamen. Pl múlt hétvégén is volt. Mi is úgy vettük a kiegészítőket csomagban. Meg olyan is szokott lenni, hogy ha haverokkal együtt veszel többet, akkor olcsóbb. Szóval érdemes lesni.
Nagyon jó játék, nem fogod megbánni. Már ha el bírod viselni a mentés-bug okozta kellemetlenségeket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!