Valaki szeret gomokuzni? (go, wei-qi) Hol tudok gyakorolni gép ellen, vagy tanulni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 14:00
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és mért van az,hogy minda2 játékot amőbának hívják?
2011. jún. 5. 14:02
2/7 anonim válasza:
Őőőő...rákerestem, és ezt magyarul amőbának hívják. kurnik.org
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,de 2 féle van.Amit amőbának ismerünk annak az a lényege,hogy átlóba,vízszintesen vagy függőlegesen rakunk ki.Akinek összejön az 5db az nyert.
De a Gomoku meg a fogolyszerzésről szól.Elég híres játék,többen játsszák, mint a sakkot.
2011. jún. 5. 14:11
4/7 anonim válasza:
Hű, nem tudtam eddig, milyen játék ez, egyszer valami filmben láttam, érdekes :D Amúgy a gomokuról: "Gomoku is an abstract strategy board game and is also called Five in a Row." Tehát amőba.
7/7 anonim válasza:
a fogoly szerzős az a GÓ angolul GO a gomoku az a magyarban amőba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!