A sims3-ba melyik az a kód amikor nem kell a simet etetni meg fürdetni meg ilyenek?
Figyelt kérdés
Szépenkérlek írjatok!
És ott alul szokott lenni a simnél ilyenek hogy Éhség és alatta egy zöld csík de mikor milyen színű és hogy ez és a többi is mindig zöld maradjon vagyis maximumon legyen! Léccives gyorsan válaszoljatok!
2011. jún. 5. 09:44
3/7 A kérdező kommentje:
Az meg mi??? a kódot kérem lécci...
2011. jún. 5. 09:50
4/7 anonim válasza:
Ahol meg tudod nézni a kódokat...
5/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen kód. Mondjuk régen játszottam már vele, de én se találtam. Azt hiszem ezt úgy lehet megoldani, hogy vannak a Simnek céljai, de ez mindig változik. Ha ezeket teljesíted, pontokat kapsz érte. Az életcél teljesítéséért kapod a legmagasabb pontot. És ezeket tudod beváltani ilyesmire, mint amit írtál. Acélhólyag, akkor nem kell többé wc-re mennie, Maszatálló, nem kell zuhanyoznia. Gyors tanuló, a jártasságokat gyorsabban sajátítja el. Alig éhes, ritkábban kell enni a simnek. Meditatív álom, gyorsabban nő az energiaszint, meg hasonlók....
6/7 -Igazmondó- válasza:
Beírod hogy maxmotives és mindent feltölt.
7/7 anonim válasza:
Beírod, hogy "testingcheatsenabled true", majd a postaládára kattintasz (miközben nyomod a Shift-et meg a bal egérgombot)és valami olyat ad ki, hogy szükségletek statikussá tétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!