Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » [Sürgős]Igaz, hogy a Microsoft...

[Sürgős]Igaz, hogy a Microsoft kitalált valamit az XBOX 360 játékok kiírása ellen?

Figyelt kérdés
Ilyen válaszokat nem kérek : Vedd meg eredetiben stbstb... Hallotam egyik barátomtól , hogy most valami olyasmi van ha "rosszul,rosz helyről" töltöd le a játékot akkor észre veszi a microsoft amikor betetted az xbox360ba és utána soha nem fog menni eredeti játék. ez igaz?
2011. jún. 4. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság! Csak egy új védelmet találtak ki a másolt játékok ellen, de az eredetiknek mindig menniük kell.
2011. jún. 4. 13:24
 2/13 A kérdező kommentje:
De itt pont nem az eredeti. Másoltakkal játszom :) Azért kérdeztem...
2011. jún. 4. 13:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Te mit tudsz erről amugy a védelemről? Hol láttad?
2011. jún. 4. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez csak egy új firemware, amit a Microsoft kitalált, új flashhel és abgx360-nal elintézhető.

A te verziódban csak azt nem értem, hogy hogyan tudná meg a Microsoft, hogy másolt játékkal játszol, ha eleve nem csatlakozol Live-ra???

2011. jún. 4. 13:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Arra még légyszi válaszolj, hogyha letöltök egy vadi uj játékot pl. : Dirt 3 és kipatchelem abgx360al és kiirom ahogyan kell akkor nem lesz semmi baj? 2.) te másolt játékokkal játszol? Az xbox360omon nemtudom milyen régi flash van de biztos, hogy uj játékokat is visz...
2011. jún. 4. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, ha kellő feltételek mellett futtatod le, jól írod ki (IMG BURN), és a flash elég új (2010 ősz, vagy újabb), akkor jó lesz.
2011. jún. 4. 13:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen 2010 téli flashhe van és img Burn-el irom. remélem jó lesz akkor. addig jöhet még komi tőled és mástól is köszönöm.
2011. jún. 4. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Ilyen tuti, hogy nincs, max, ennek a rémhírnek az elterjesztése maga a védelem, olyan védelem van, hogy nem mennek a másolt játékok, de patcheléssel kiküszöbölhető. Elmondom, én hogyan csinálom.

Először megpatchelem abgx-szel, aztán wave patcherre, utána PPF-o-matic-kel, és kiírom. Eddig minden működött.

2011. jún. 4. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Én támogatnám őket, de a boxosoknak így is kellemetlen a tört játék, mert az online részből kimaradnak.
2011. jún. 4. 16:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat. Jöhet még! De elvilleg azt halottam hogy a Május 1.jétől való játékokkal van csak ez. Te aki abgx,wave patch meg még vlmit irt. Te kiirtál vadiuj játékokat már pl. Dirt 3 stb.?
2011. jún. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!