Hol lehet olyen babát kapni, mut amilyen a Született Feleségekben van?
Figyelt kérdés
Én nagyon nagy rajongója vagyok a sorozatak, és minden részt megnézek.A lehutóbbi részkekben Gabi vett magának egy babát, és az is kiderült, hogy Amerikában szinte minden gyereknek(felnőttnek) van ilyen babája.Nekem ezek a babák nagyon megtetszettek.Arra gondoltam, hogy én is szeretnék egyet(vagy legalábbis valami hasonlót)Magyarországon én még csak sima, átlagos Barbie-babákat láttam,ilyeneket még nem, és biztos vagyo benne, hogy van itt is ilyen.Segítenétek nekem, hogy hol lehet ilyet kapni, rendelni?! Itt van egy kép: [link]
Én a babáról sajnos még nem találtam képet, de ezen rajta van Grace. Aki nézi a sorozatot biztos tudja, hogy miről beszélek! Segítsetek!
Előre is köszönöm:)
2011. jún. 4. 11:31
1/3 anonim válasza:
Porcelán babák az országszerte mindenhol vannak! Nemrég voltunk kirándulni .. és még az egyik bazárban is voltak ilyenek... ( a Hortobágyon ) Egyébként nagyon szép népi viseletben voltak... nekem nagyon tettszettek... nézz utána Google-n!!
2/3 anonim válasza:
En turkiban vettem egy csodaszepet olyan elethu volt hogy az hihetetlen,szemuvege is volt meg minden.porcelan babak ezek es igazan szepek.kis bazarokban is keresgelhetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat..igen a turiban már én is láttam, csak azop eléggé nyúzottak, és én olyat nem szeretnék..:)
2011. jún. 6. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!