Miért fagy le az eredeti (pc) Battlefield Bad Company 2?
Pont ugyanaz történik, mint az alábbi videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=V_PiFTdqylw
játszok, és egyszercsak lefagy, a hangja is beb.aszik, és csak a gép reset gombjával tudok kilépni. Segítene valaki, hogyan kell megoldani ezt a problémát?
elég hozzá a géped?
Itt letesztelheted:
A legördülő menüből kiválasztod a játékot,és klikk a CanYouRUNIt? gombra.
Egy diagnosztikai progit akar majd telepíteni a gépedre,engedélyezd.
Ezután bármilyen,a listában szereplő játékról megtudhatod,hogy fut-e a gépeden.
1sö vok átálitódik a géped grafikája nem a játéké!?
akkor amikor ujrainditod?
Üdv!
Ha valakit még érdekel, itt a végleges, 100% működő megoldás lentebb!
Én is újra telepítettem az eredeti játékot a dvd-ről,mert játszani akartam ismét és nekem is ezt csinálta. Elszállt piros képernyővel a szerverekről, játék közben, 10-30 percenként. Rengeteg dolgot kipróbáltam, amiket angol fórumokról olvastam, de egyik sem vált be. Sem a realtek driver csere, sem a punkbustar reinstall, sem directX állítgatás, sem semmi, sorolhatnám még.. Majd jött egy kósza ötlet. Feltelepítettem az Origint. Beregisztráltam a dvd-m serial számát és onnan töltöttem le és telepítettem a játékot, nem pedig a dvd-ről. Minden felajánlott kiegészítővel együtt, úgy mint punkbuster, redist + kiegek, amiket a telepítő felkínál. Azóta minden tökéletes! Ki érti ezt? :)Remélem segítettem néhány, még erre járó emberkén. Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!