Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-hoz több kérdésem (? )...

Sims 3-hoz több kérdésem (? ) (nagyon fontos, sűrgős)

Figyelt kérdés
Feltelepítettem a Sims 3-at, de amikor már a menübe beléptem, kiírt egy olyasmit, hogy nem tudták azonosítani, hogy ez egy eredeti CD-ről van, és hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.Már egyszer újra telepítettem, de megint azt írta ki, mit csináljak?
2011. jún. 3. 15:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem jó crack van hozzá használva, amennyiben letöltött verzió. Amikor telepítetted és crackelted, az ahhoz a verzióhoz illett. Viszont első indításkor a Sims frissíteni szokta magát, amivel egy eltérő játékverzió és crack verziód lesz. Annyit kell csinálni, hogy megnézed most a játék verziószámát, majd keresel egy ehhez megfelelő cracket (google: sims3 + verziószám + crack keresőkifejezésel)
2011. jún. 3. 16:03
 2/26 A kérdező kommentje:
kösz!nem kell újratelepíteni?
2011. jún. 3. 16:09
 3/26 A kérdező kommentje:
Betudnál illeszteni 1.0.631.00002-es crack-et, légyszii?Nem találom meg :((((
2011. jún. 3. 16:16
 4/26 anonim ***** válasza:

beírtam googlebe: sims 3 1.0.631.00002 crack

első találat:

[link]

Ott van benne a crack/patch mellett a link, alatta jelszó ha kell.

2011. jún. 3. 16:26
 5/26 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!! :))))
2011. jún. 3. 16:33
 6/26 A kérdező kommentje:
nem működik, pedig rákattintottam a crackre, és a patchre is!mit csináljak?????még mindig kiírja!! :((
2011. jún. 3. 16:46
 7/26 anonim ***** válasza:
A cracket be kell másolni a játék bin mappájába, hogy felülírd az ott taláható exe fájlt. Ez maga a crackelés folyamata, és így lesz használható.
2011. jún. 3. 16:49
 8/26 A kérdező kommentje:
kösz :D
2011. jún. 3. 19:42
 9/26 A kérdező kommentje:
mindennel próbálkoztam, és semmi nem sikerül :(, ha neked megvan, vagy megvolt a Sims 3, akkor légyszi írd leeeee
2011. jún. 3. 20:00
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekem megvan az összes részével, és nekem sem eredeti. Mindig kell crack-elni. Mikor a crack mappából beteszed a feltelepített játék Bin mappájába, megkérdezi,h lecseréled-e, akkor rákatt,h igen. Nekem mindig működött, persze megfelelő crack kell hozzá
2011. jún. 4. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!