Most töltöttem le a Sims 3-at, már majdnem elindult, amikor azt írta ki, lehet hogy a lemezem nem jogi másolat. Mit csináljak?
Torrentoldalról letöltöttem egy csomóféle Sims 3-at, vagy 3 órája tölti a játékot, közben persze Daemon Tools elromlott ezért másikat kellett hozzátöltenem... Mindegy, szóval sokat szenvedtem, aztán sikerült letöltenem egy JÓ Sims 3-at.
Erre már indulna be a játék, lejátszotta a kisfilmet az elején, meg ott volt a betöltés, és amikor lépnék be kiírja (valami olyasmit hogy) "Nem vagyunk benne biztosak, hogy a Sims 3 jogosult másolata van nálad. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot."
Most mit csináljak? :(
vagy 5-öt letöltöttem, de egyik se működik =/..
van egy amit neten találtam és a kommentelők megköszönték, de nem tudom hogy kell betenni... .exe fájl, hogy rakjam be? és hova? EA Games->The Sims 3->Bin vagy Tsbin mappába?
Fúúú nagyon imádom! :D Köszi!
Nekem a simek létrehozása a kedvenc részem =)
És úgy tetszik hogy lehet mászkálni a városban meg bemenni a szomszédokhoz :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!