Elakadtam a Witcher 2 játékban. Hogy tudnék tovább menni? (bővebben lent)
Olyanok válaszát várom, akik játszanak is vele!
Még nem is tartok benne olyan messze, és már is gondjaim akadtak. Hogy győzhetem le azt a nagy vízi szörnyet, a homályvirág megkeresése nélkül? Ugyanis azt egyszerűen nem tudom megszerezni. De a szörny vagy egy csapással, vagy a mérgével azonnal kinyír. Kérem a Witcher játékosok segítségét! Please.
Azt muszály megkeresni... nekem is nehezemre esett a homályvirág megszerzése...
Amikor a fészkénél vagy, a kőfalon látsz egy trutymót...
ott ki kellene írnia, h. homályvirág felvétele, v ilyesmi...
ha nem írja ki, akk járkálj addig amíg ki nem írja.
Jó játékot!! :)
(Bár a végétől ne várj sokat :P)
A virág a barlangban van. Végig kell menni közben a szörnyeket megölni. A witcherek ezüstkardja nélkül oda se menj. Csak nappal a kovács csinálja meg neked ha van hozzá cuccod. A barlang végén lesz egy nagyobb szörny elég nagyot sebez de egyszerű legyőzni. Ha folyamatosan ütöd meg se tud támadni. A virág a falon lesz, el nem tévesztheted, szembetűnő. Ha megvan megcsinálod a főzetet, majd a harc előtt megiszod.
A szörny elleni taktikám az volt hogy a YRDEN jelet a földre teszem ott maradok majd mikor látom hogy csapni készül balra v jobbra gurulok. Mikor csapkod akkor egészen a sarkokba húzódok. Ott nem ér el. Mikor levágtál 3v4 csápot rádül a híd és bal oldalt lehet egy kidöl oszlopon felmászni( nem egyszerű dolog). Italnak még válaszd azt amelyik jobban tölti életed.
Itt egy vidi hogy győzik le:
http://www.youtube.com/watch?v=fnNbWHH0Kwc
ui: a végén ne felejtsd el felvenni amit dobott. Lehet belőle csinálni egy jó páncélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!