Minecraft Herobrine?
Figyelt kérdés
Mi ez a Herobrine vagy mi? Láttam már videókat róla...
Olyan mint én :D
Miket csinál?
Létezik vagy csak egy mod?
2011. máj. 29. 19:42
1/7 anonim válasza:
Állítólag Notch halott testvére emlékére lett berakva de sajnos már nincs benne. Annyit csinált hogy ásott lyokakat és néha veltűnt aztán elment. De senkit nem bántott.
2/7 anonim válasza:
Herobrine már nincs a játékban
de a Human modban(valahogy így hívják)megtalálható
ha még többet akarsz megtudni Herobrine ról tudom ajánlani
KATAMORIT
3/7 anonim válasza:
A játék készítője,notch tette bele a halott testvérének az emlékére,de az 1.6.6-os verzióban kiszedte a játékból,és azóta már nincs a játékban,bár állítólag 1.7.2-ben visszatért.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok.Kifelejtettem,hogy Herobrine általában 3x2-es alagutakat és 2x2-es lyukakat szokott ásni.
5/7 chrishu válasza:
Herobrine nem létezik csak pár ember látta... A lényeg az, hogy nem lézezik
7/7 anonim válasza:
hogyha Herobrine nak ójan kedve volt akkor piramisokat csinált meg fel gyújtja az erdőket meg a házakat meg levágta a fákrol a levelet
Herobrine egy elmebeteg xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!