Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » L. A. Noire-t hány éves...

L. A. Noire-t hány éves kortól ajánlanátok?

Figyelt kérdés
14 éves gyerek játszhat vele?
2011. máj. 28. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán játszhatna, ha legalább középfokon beszél angolul, de inkább jobban. Nagyon megköveteli ez a játék a nyelvtudást, mert itt nem a lövöldözésen, hanem a nyomozáson és a kihallgatáson van a hangsúly. Mindezek mellett ez egy felnőtt játék (és most nem arról van szó, hogy agresszív vagy véres és brutális lenne, mint más felnőtt játékok), mind a sztorija, mind a történetvezetése felnőtt fejet igényel, és szerintem a kezdeti öröm után hamar érdektelenségbe fulladna 14 éves fejjel. Személy szerint én nem ajánlanám, pedig én aztán tényleg nagyon laza vagyok a srácokkal, de ebben csalódna. Kivéve nagyon erős angol nyelvtudással, akkor azért a kezébe nyomnám.
2011. máj. 28. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:

ma 18:48

Nyelvtudással nem lenne gond, nagyon jól beszél angolul, alapfokú nyelvvizsgája megvan és már régóta jár angol anyanyelvű magántanárhoz.

2011. máj. 28. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
át ha bírja a kemény noir hangulatot és a krimizést és ha tényleg jól tud angolul akkor ajánlom. De azért tényleg nem egy tündér játék ez. Vannak benne halottak, azokat kell megvizsgálni stb. Ha a gyerek bírja az ilyeneket akkor nyugodt szívvel ajánlom ezt.
2011. máj. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!