Assasin's Creed Brotherhood miért nem neged menteni? Mindig ha kilépek, az elejétől adja be! Többi LENNT! PLS HELP!
Figyelt kérdés
Orosz nyelven van meg sajnos, mindig játszok, rámegyek az utolsra ami a kilépés, és mindig kiír vmit, nyomok egy Enter-t és látom h ment! Mikor kilép a főmenübe, ott van h 13%-on vagyok, most mentettem el 1 perce. Kilépek a game-ból, és amikor visszalépek, már ugyanaz a 7% van, ami a mentés előtt. És azt a 7% ugyanúgy mentettem el! Mi lehet a hiba? Már 2x újratelepítetem, ugyan az mindig!! Kitöröltem a mentést, de ugyanúgy az jött vissza megint. Kezdtem 3x-4x új mentést, ugyanúgy megint a 7% jött ki! PLS VALAI SEGÍTSEN, MEGVAN EZA KIRÁLY GAME, ÉS NEM MÜXIK!!!!2011. máj. 27. 16:20
1/5 anonim válasza:
Tessék szépen letölteni a SKIDROW változatot, és nem oroszul tökölődni :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 anonim válasza:
Vagy keress hozzá angolositást/magyaritást
4/5 anonim válasza:
Oroszul? Tudsz oroszul? Ennek a játéksorozatnak olyan sztorija van, hogy beszarás, értesz te egyáltalán valamit belőle, vagy csak mászkálsz meg gyilkolgatsz?
5/5 anonim válasza:
hát nekem eredeti de nekem is hasonló probléma.a multi hálistennek működik,viszont nekem nem akarja menteni a játékot a storyhoz egyáltalán állandóan újra kell kezdenem és a tököm ki van már ha belépek a story módba mindig csak azt látom hogy 3 session van ott és nem az a profil név amit megadok. mi lehet a baj és mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!