Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letöltöttem a netről a GTA...

Letöltöttem a netről a GTA San Andreast. Mentési problémák merültek fel. (bővebben katt) (? )

Figyelt kérdés
Letöltöttem, és teljes mértékig működik, egyet kivéve: Mentésnél azt írta ki, hogy sikeresen elmentette az állást, de másnap mikor be akartam tölteni, a mentés helyén "sérült mentés" vagy valami hasonló állt. Szóval nem lehetett betölteni. Eddig kb. 4-szer kezdtem újra a játékot, már letöltöttem máshonnan, más weblapról, de ismét előjött ez a probléma. Tudnátok segíteni? Fontos lenne, mert egyik kedvenc játékom.
2011. máj. 26. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
gtahungary.hu-n ami van az biztosan jó. Ha továbbra sem működik, akkor lehet hogy nem 1.0-ás a San Andreas-ed, vagy valamelyik mod rossz(már ha van berakva).
2011. máj. 26. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Gtahungary.hu-n csak a magyarosítást találom, be tudnád linkelni, ahonnan letölthetem?
2011. máj. 27. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
[link] azt hiszem ez az
2011. máj. 27. 16:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Félreértettük egymást. :D A probléma az, hogy magát a játékot nem akarja elmenteni. Amikor az első küldetésben el kell menteni a játékot, elmentem, kiírja, hogy a mentés sikeres, de a betöltésnél már azt írja hogy a "Mentés fájl sérült". Ezt minden egyes próbálkozásnál megismételte.
2011. máj. 29. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Virus?,te értettél félre minket! ha berakod a 100%-ost akkor nézd meg hogy utána azt be e tölti! ha igen akkor mással van baj!Telepitetted vagy csak leszedted azt kész indult?
2011. máj. 30. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Vedd meg a játékot!
2011. máj. 31. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmam sincs. Ha vannak benne modok (akár csak autók is), lehet hogy azok nem engedik. Ja és ha Windows 7-ed, vagy Vistád van, akkor lehet hogy azért nem jó. De próbáld meg máshonnan letölteni! Lehet, maga a játék nem jó. Más nem jut eszembe.
2011. máj. 31. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!